Vigtigheden af pauser ...

Ørehænger tager en lille pause fra vores korworkshops in 2018/2019. Vi vender tilbage ...

a63d67a3b2a45d21e1ff1073b414fb92.jpg

2. oplag er kommet

Det er her! 2. oplag af vores håndbog for korleder, "Modern Vocal Music", er leveret i Aarhus. Vi blev vældig glade og stolte, da vi for nylig opdagede. at vi var ved at løbe tør for kopier af bogen. Den er blevet en del af hverdag for flere hundrede korleder rundt om i verden, og det ser ud til, at flere gerne vil have en kopi. Måske vil DU også? Læs mere og bestil bogen HERE.

22853048_10155908917409365_8126863243316626611_n.jpg

Stille Ørehænger

Vi har været lidt stille på det seneste. Men bare rolig; der er ikke noget galt! Vi er bare dybt involverede i vores respektive projekter. Malene er nu fastansat på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun er med til at forme fremtidens korledere på RAMA-uddannelsen. Og Morten spiller med sit band, Ebb & Flow, og er involveret i en række teaterprojekter. Men i 2018 har vi planer om en stor, spændende event. Mere info følger, når vi kommer endnu tættere på ...

Ørehænger på Aarhus Vocal Festival 2017

Ørehænger på Aarhus Vocal Festival 2017


Ørehænger i Frankfurt/Main.

Vi glæder os til at rejse til Frankfurt/Main d. 31/3-2/4 for at en herlig åben weekend-workshop. Læs meget mere på Facebook og tilmeld dig og vennerne på www.orehanger.de.


"10 vokal-beats" - kan nu downloades!

I 2005 udgav Ørehænger en håndbog om vokal-percussion: "10 vokal-beats". Den er skrevet af Morten Kjær, som også indspillede en øve-CD med alle lydene fra bogen og eksempler på, hvordan de kan kombineres i forskellige beats og bruges i et musikalsk arrangement. Alle fysiske kopier af håndbogen blev udsolgt for nogle år siden. Men NU kan du downloade en PDF-version af bogen inkl. alle lydfilerne i vores butik. Klik her for at se flere detaljer.


STOR, åben workshop i Aarhus.

Tilbring en hyggelig, musikalsk lørdag sammen med os og andre sangere i vores hjemby: Aarhus. Workshoppen er for både korister og korledere. Det hele finder sted lørdag d. 24. september 2016. Se flere detaljer om indhold, adresse, pris og tilmelding i vores Facebook event.


Mød vores samarbejdspartnere!

Igennem en årrække har vi nydt at arbejde sammen med vores tyske agent og stifter af Vocaltime: Karin Müller. Og nu har vi tilføjet yderlige to seje kvinder til Ørehænger-familien: Annalisa Schmad og Julie Balslev. Annalisa er korleder og stifter af EduVox i Holland, og Julie er sanger i det aarhusianske vokalensemble Voicebox. Disse tre damer hjælper nu til med at sprede "vokalkærligheden" med sangere rundt om i Europa og resten af verden.


"The Way of Love"

I 2014 blev Ørehænger inviteret til at komponere et moderne, rytmisk korværk til en stor kirkemusikfestival i Tübingen i Tyskland. Vi valgte at skrive musik til en af de mest berømte passager fra Bibelen, nemlig "Kærlighedens Højsang", som ofte anvendes ved bryllup. Det er den tekst om Tro, Håb og Kærlighed. Vores komposition blev uropført i den smukke katedral af vores gode venner fra Jazzchor Freiburg, dirigeret af selveste Roger Treece. Morten Kjær var med som solist, og det var en særdeles mindeværdig begivenhed. Lyt til Jazzchor Freiburg's egen indspilning af korværket her ...

"The Way of Love" kan nu bestilles i vores shop. Det findes i to forskellige versioner: Advanced a cappella (SSAATTBB) og Mixed choir (SATB) w/ accompaniment. God fornøjelse!


Vi elsker Berlin!

Sikke en pragtfuld weekend i Tyskalnd med alle de søde deltagere i "Soulful Scandinavia"-workshoppen OG The Village Voices, som vi stod på scenen med i den berømte Gedächtniskirche. Vi glæææder os til næste besøg ...!

Photos: Andreas Krause


"Satellite" af Kier

Morten Kjær, som udgiver sin egen musik under kunstnernavnet Kier, er aktuel med et nyt album. To af titlerne er "Satellite" og "Pendulum", og de er også inkluderet i Ørehængers "Soulful Scandinavia"-projekt. Download Kier's singleversion af "Satellite" her


"Run Run Run" i et amerikansk hit-TV-show!

Vi er meget stolte af at kunne fortælle, at sangen "Run Run Run" (som er en del af "Soulful Scandinavia"-serien) er med i en episode af "Dance Moms". Det amerikanske realty-TV-show ses af millioner af seere over hele verden, og i dette afsnit synges nummeret live ved en dansekonkurrence af Morten og hans kolleger fra "It Gets Better"-showet. Musikken fungerer som underlægning for den sande historie om transseksuelle Jay fra Kansas. Se traileren her ...


"Soulful Scandinavia" goes international

Arrangementerne fra "Soulful Scandinavia" bliver allerede sunget af kor og vokalgrupper i Norge, Holland, Tyskland, USA og Denmark. Vi er stolte over at sangene har "ramt en nerve", og vi glæder os til at høre DIN gruppe synge sangene. Apropos: Send os en video med din gruppes version af et eller flere af numrene, og så deler vi dem på måske på Facebook og hjemmesiden. Find vores kontakt-info i menuen.